مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 خرداد 1402 ساعت 17:552023-05-26اجتماعي

فرورفتن چرخ اتوبوس در خیابان نظر اصفهان


مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: چرخ اتوبوس واحد شهرداری اصفهان در فروچاله ای در خیابان نظر فرورفت.

- منصور شیشه فروش در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به حادثه فرونشست زمین در خیابان نظر اصفهان اظهار داشت: این حادثه بر اثر نشت آب از خط لوله آبرسانی رخ داده است.

وی با بیان اینکه متأسفانه امروز چرخ یک دستگاه اتوبوس مسافربری درون شهری در حفره ایجاد شده ناشی از این نشت آب فرورفته است، افزود: باید توجه داشت که لوله انتقال آب در این منطقه ظرفیت 400 میلیمتری دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به عمر 50 ساله شبکه آب و فاضلاب در شهر اصفهان ابراز داشت: با توجه به این فرسودگی شاهد تکرار حوادث فرونشست به ویژه در محدوده جنوب شهر اصفهان هستیم.

وی با بیان اینکه در برآورد اولیه هزینه تعمیرات خط لوله انتقال آب 400 میلیمتری سه هزار میلیارد تومان برآورد شده است، ادامه داد: تاکنون 10 کیلومتر از این خط انتقال در محدوده خیابان های نظر، آپادانا و فیض بازسازی شده است.

شیشه فروش با تاکید بر اینکه وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور باید نسبت به بازسازی و تأمین اعتبار مورد نیاز برای این خط انتقال آب توجه داشته باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرورفتن چرخ اتوبوس در خیابان نظر اصفهان

فرورفتن چرخ اتوبوس در خیابان نظر اصفهان