مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 5 خرداد 1402 ساعت 15:252023-05-26سياسي

حمایت نمایندگان مازندران از طرح های اقتصادی مقاومتی سپاه کربلا


رییس مجمع نمایندگان مازندران ازاعلام حمایت نمایندگان استان از طرح های اقتصاد مقاومتی سپاه کربلا در استان خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی بابایی کارنامی بعدازظهر جمعه در حاشیه جلسه مشترک مجمع نمایندگان و فرمانده سپاه کربلا با اشاره به موفقیت های سپاه در عرصه های راهبردی که مقوم امنیت ملی است افزود: با ورود هوشمندانه سپاه به عرصه سازندگی، کشور در مسیر پیشرفت آرمانی قرار گرفت.

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با حمایت از راه اندازی مرکز آموزش مهارت های اقتصاد مقاومتی در مازندران بر حمایت و پشتیبانی همه جانبه مجمع نمایندگان استان از این طرح ابتکاری تاکید کرد.

سردار مسلمی فرمانده سپاه مازندران با تاکید بر راهبرد اشتغالزایی و تولیدی سپاه در سال رشد تولید و مهار تورم گفت: دهکده اقتصاد مقاومتی در سپاه کربلای مازندران سالانه ظرفیت ارائه آموزش های مهارتی به 30 هزار نفر را درزمینه مشاغل خرد خانگی دارد.

سالانه برای 10 هزار نفر شغل ایجاد می شود وی با بیان اینکه این مرکز با اعطای وام 150 میلیون تومانی به هر نفر از متقاضیان گام مهمی در رفع مشکل بیکاری و افزایش تولید برمی دارد اظهار کرد: از طریق طرح های حمایتی سپاه مازندران سالانه 10 هزار نفر در سطح این استان دارای شغل می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمایت نمایندگان مازندران از طرح های اقتصادی مقاومتی سپاه کربلا

حمایت نمایندگان مازندران از طرح های اقتصادی مقاومتی سپاه کربلا