مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 خرداد 1402 ساعت 22:452023-05-25پزشكي

تغییر وضعیت کارکنان شرکتی و 89 روزه وزارت بهداشت در سالجاری


معاون وزیر بهداشت از تغییر وضعیت کارکنان شرکتی و 89 روزه وزارت بهداشت در سالجاری خبر داد.

- ایسنا/لرستان معاون وزیر بهداشت از تغییر وضعیت کارکنان شرکتی و 89 روزه وزارت بهداشت در سالجاری خبر داد.

دکتر بهروز رحیمی عصر امروز چهارم خردادماه در بازدید از بیمارستان امام خمینی(ره) الشتر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تلاش این است که چهره بهداشت و درمان شهرستان را تغییر دهیم.

وی اضافه کرد: کمبودهای متخصصین توسط دانشگاه علوم پزشکی ارزیابی می شود و سعی براین است که در وزارت بهداشت نیز مشکلات تأمین متخصصین برطرف شود تا خدمت بتری به مردم ارائه شود.

معاون توسعه وزارت بهداشت بیان کرد: زیرساخت های مورد نیاز شهرستان الشتر در این دو سه سال اخیر تغییر اساسی داشته است.

رحیمی در خصوص ساماندهی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: یکی از دستورات رییس جمهوری و با همدلی مجلس شورای اسلامی برای ساماندهی کارکنان دولت تلاش می شود.

وی ادامه داد: برخی از کارکنان وزارت بهداشت قرارداد 89 روزه و یا شرکتی هستند که هم اکنون طرح ساماندهی رای آورده و امسال تغییراتی در این حوزه ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تغییر وضعیت کارکنان شرکتی و 89 روزه وزارت بهداشت در سالجاری

تغییر وضعیت کارکنان شرکتی و 89 روزه وزارت بهداشت در سالجاری