مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 خرداد 1402 ساعت 16:252023-05-25سياسي

افزایش 10 درصدی تخت های بیمارستانی کشور در دولت سیزدهم


معاون مجلس و امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 15 هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم به مردم ایران هدیه شد که می توان گفت 10 درصد تخت های موجود در کل کشور بود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از دامغان، سیدحمید جمال الدینی، معاون مجلس و امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بعدازظهر امروز در آیین کلنگ زنی بیمارستان دوم شهرستان دامغان به عنوان مصوبه سفر ریاست جمهوری به استان سمنان که در بلوار کمربندی قدیم شهر دامغان انجام شد، اظهار کرد: تقارن این ایام، نوید یک حرکت میمون و مبارک را برای مردم دامغان می دهد.

وی با بیان اینکه شهرستان دامغان دارای قدمت تاریخی ارزشمندی است، گفت: ما امروز باید قدردان ایثارگری های شهدای امنیت و دست اندرکاران امنیت باشیم.

معاون مجلس و امور حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: 15 هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم به مردم ایران اسلامی هدیه شد که می توان گفت 10 درصد تخت های موجود در کل کشور بود.

جمال الدینی با بیان اینکه بالغ بر هفت میلیارد تومان هزینه ایجاد هر تخت بیمارستانی است، عنوان کرد: نزدیک به 100 هزار خدمت به طور متوسط در حوزه سلامت به مردم شهرستان دامغان ارائه می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 10 درصدی تخت های بیمارستانی کشور در دولت سیزدهم

افزایش 10 درصدی تخت های بیمارستانی کشور در دولت سیزدهم