مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 خرداد 1402 ساعت 12:252023-05-25سياسي

از محروم کردن دختران افغانستانی از تحصیل ناخرسندیم


وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: باور به مردم و کسب مشروعیت از مردم و پشتوانه مردمی یکی از بزرگترین سرمایه هایی است که در اختیار دستگاه دیپلماسی قرار دارد.

- وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: باور به مردم و کسب مشروعیت از مردم و پشتوانه مردمی یکی از بزرگترین سرمایه هایی است که در اختیار دستگاه دیپلماسی قرار دارد.

به گزارش ایسنا، حسین امیرعبداللهیان صبح امروز در جریان دیدار مقامات وزارت خارجه و روسای نمایندگی های ایران در خارج از کشور با حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در حرم امام خمینی در بخشی از سخنان خود گفت: ما در ارتباط با موضوع حقابه ایران از هیرمند، گفت وگوهایی با مقامات افغانستان داشته ایم و معتقدیم که بر اساس قرارداد 1351 باید در این ارتباط مسیر حقوقی مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان این که به مقامات افغانستان گفته ایم که مشکل حقآبه از طریق بیانیه سیاسی حل نمی شود و باید در چارچوب اقدامات حقوقی این موضوع پی گیری شود، افزود: درگیری های مرزی پراکنده ای که در ماه های گذشته بعضا در مرز ایران و افغانستان رخ داده است، باعث نگرانی است.

وزیر امور خارجه با اشاره به همسایگی ایران و افغانستان و وجود مرزهای طولانی بین دو کشور در بخشی دیگر از صحبت های خود در این ارتباط گفت: راهی جز تعامل بین دو کشور وجود ند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از محروم کردن دختران افغانستانی از تحصیل ناخرسندیم

از محروم کردن دختران افغانستانی از تحصیل ناخرسندیم