مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 4 خرداد 1402 ساعت 12:252023-05-25سياسي

دشمن طی 100 سال گذشته تلاش کرده نظام خانواده را به هم بریزد


معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: دشمن طی 100 سال گذشته با تمام وجود تلاش کرده نظام اجتماعی پراثر خانواده را به هم بریزد و هر پیوند اجتماعی را که در هر نقطه ای شکل می گیرد به هم بزند اما کار نظام توحیدی ایجاد این پیوندها است.

- ایسنا/خراسان رضوی معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: دشمن طی 100 سال گذشته با تمام وجود تلاش کرده نظام اجتماعی پراثر خانواده را به هم بریزد و هر پیوند اجتماعی را که در هر نقطه ای شکل می گیرد به هم بزند اما کار نظام توحیدی ایجاد این پیوندها است.

  حجت الاسلام و المسلمین رضا عزت زمانی، امروز 4 خرداد ماه، در اختتامیه چهارمین دوره تربیت راهنمای خانواده حدیث زندگی که در مجتمع شریعتی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در مساله خانواده پرچم کشور ما، دین اسلام و کشورهای اسلامی بالا بوده و خانواده سرمایه ای عظیم و مکتبی تولیدی است.

وی افزود: دشمن طی 100 سال گذشته با تمام وجود تلاش کرده این نظام اجتماعی پراثر را به هم بریزد و هر پیوند اجتماعی را که در هر نقطه ای شکل می گیرد به هم بزند، اما کار نظام توحیدی ایجاد این پیوندها است.

این تقابل، انگیزه بخش، حرکت دهنده و راهگشاست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دشمن طی 100 سال گذشته تلاش کرده نظام خانواده را به هم بریزد

دشمن طی 100 سال گذشته تلاش کرده نظام خانواده را به هم بریزد