مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 خرداد 1402 ساعت 13:392023-05-24سياسي

جشن ازدواج دانشجویی 40 زوج برگزار شد


جشن ازدواج دانشجویی 40 زوج در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) برگزار شد.

- به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، جشن ازدواج دانشجویی، باحضور 40 زوج  در سالن غدیر دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) برگزار شد.

در این مراسم پس از زیارت قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه و قرائت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، یاوری رییس دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی(ره)، گفت:  به جرات می توانم بگویم امروز بهترین و شیرین ترین روز در دوره مدیریتی بنده است.

روزی که شاهد به ثمر نشستن و تشکیل زندگی دانشجوها هستیم.

وی افزود: از این شرایط و برگزاری این جشن بسیار خرسندیم و از صمیم قلب به این 40 زوج عزیز تبریک عرض می کنم و برای این عزیزان سعادت و خوشبختی خواستارم.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رییس کارگروه خانواده و ازدواج نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، به ارائه سخنرانی پرداخت  و گفت:  خداوند انسان را از کلمه انس گرفته است پس هر انسانی نیاز به مونس دارد و هیچ مونسی بهتر از همسر نیست.

مونس باید دائمی، متعهد، خدمتگزار، نترس، حامی، تلاشگر و خوش اخلاق باشد.

  هاشمی گفت: سرمایه عاطفی، روحی و شخصیتی خودتان را در جای مناسب سرمایه گذاری کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جشن ازدواج دانشجویی 40 زوج برگزار شد

جشن ازدواج دانشجویی 40 زوج برگزار شد