مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 خرداد 1402 ساعت 12:102023-05-24اقتصادي

پرداخت هزار میلیارد تومان غرامت به کشاورزان خسارت دیده کشور


سال گذشته 5 هزار میلیارد تومان غرامت به کشاورزان پرداخت شده است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا آل امین ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص سرمازدگی محصولات کشاورزی اظهار کرد: در مورد باغات برخی از کشاورزان محصولات خود را بیمه نکردند و علت را تأخیر در پرداخت غرامت عنوان می کنند در حالی که بیمه نقش حمایتی دارد و باید از این فرصت استغاده کنند.

وی با اشاره به اینکه دولت به بخش کشاورزی نگاه حمایتی دارد، ابراز کرد: کسانی که محصولات خود را بیمه کردند، این وظیفه بیمه ها و سازمان بحران است که نسبت به پرداخت خسارت کشاورزان اقدامات لازم را انجام دهند اما ممکن است از نظر ریالی تفاوت هایی وجود داشته باشد که با کشاورزان به تفاهم می رسیم.

قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با بیان اینکه کشاورزانی که محصولات خود را بیمه نکردند، هم خود متضرر می شوند و هم دولت را به دردسر می اندازند، عنوان کرد: باید برای امسال تصمیماتی برای آن ها بگیریم و ابتدا باید ارزیابی خسارت انجام شود.

وی ادامه داد: برخی از کشاورزان ممکن از بانک تسهیلات دریافت کرده باشند که باید این موضوع در جلسات مربوطه با حضور استاندار زنجان مطرح و امکان امهال وام طبق بند 16 مورد بررسی قرار گیرد و این امهال مشروط بر اینکه کشاورزان برای سال آینده محصولات خود را بیمه کنند، در نظر گرفته


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت هزار میلیارد تومان غرامت به کشاورزان خسارت دیده کشور

پرداخت هزار میلیارد تومان غرامت به کشاورزان خسارت دیده کشور