مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 خرداد 1402 ساعت 08:372023-05-24اقتصادي

فرصت های اقتصادی زمرد استوا


سفر رییس جمهور به اندونزی فرصت های فراوانی را پیش روی ایران قرار خواهد داد.

- فارس پلاس؛ دیگر رسانه ها- وطن امروز نوشت: اندونزی یکی از اقتصادهای نوظهور شرق آسیا با حجم تجارت بیش از 500 میلیارد دلار است.

بخش قابل توجهی از قدرت اقتصادی این کشور معطوف به حوزه فناوری است که ایران می تواند از این ظرفیت استفاده کند.

این کشور بازار بزرگ دارو و تجهیزات پزشکی است و نیاز مبرمی به انرژی و نفت دارد، به طوری که پانزدهمین مصرف کننده انرژی دنیاست که کشورمان می تواند تامین کننده نیاز اندونزی باشد.

در همین راستا ایران تجارت 20 میلیارد دلاری را با این کشور هدفگذاری کرده است.

رییس جمهور شامگاه دوشنبه به دعوت رسمی جوکو ویدودو همتای اندونزیایی خود، تهران را به مقصد جاکارتا، پایتخت اندونزی ترک کرد.

امضای اسناد همکاری در بخش های مختلف، دیدار با مقامات و روسای مجلس نمایندگان و مشورتی، نشست با تجار و فعالان اقتصادی 2 کشور، گفت وگو با علما و اندیشمندان اندونزیایی و دیدار با ایرانیان مقیم اندونزی از برنامه های سفر 2 روزه رییسی به اندونزی است.

تجارت غیرنفتی ایران و اندونزی سال گذشته به حدود یک میلیارد دلار رسید که 847 میلیون دلار سهم صادرات و 119 میلیون دلار سهم واردات کشورمان بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرصت های اقتصادی زمرد استوا

فرصت های اقتصادی زمرد استوا