مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 خرداد 1402 ساعت 08:222023-05-24اقتصادي

مبارزه با ملخ مراکشی در سطح 150 هکتار از مزارع مانه وسملقان در حال انجام است


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مانه و سملقان گفت: از تاریخ 26 اردیبهشت ماه در سطح بالغ بر 150 هکتار تا کنون مبارزه با ملخ مراکشی صورت گرفته است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، صبح امروز فضل الله ایزدی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مانه وسملقان در گفت وگو با رسانه ها با بیان اینکه در سطح بالغ بر 150 هکتار تا کنون مبارزه با ملخ مراکشی صورت گرفته است، اظهارکرد: مبارزه با آفت ملخ مراکشی در این شهرستان هم زمان با مشاهده و خروج پوره های سن 3 این نوع از ملخ ها با به کارگیری ادوات مکانیزه و سموم رایگان دولتی آغاز و در حال انجام است.

وی با اشاره به مساعد بودن شرایط آب وهوایی و تداوم بارندگی ها و مناسب بودن پوشش گیاهی مراتع که باعث تفریخ کپسول تخم و خروج پوره های ملخ در مراتع اطراف و اراضی کشاورزی بوده است، گفت: احتمال طغیان و افزایش جمعیت ملخ های مراکشی و سایر ملخ های بومی در سطح شهرستان مانه وسملقان وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مانه وسملقان با تأکید بر اینکه بهره برداران باید نسبت به پایش آفت ملخ مراکشی در مزارع، باغ ها و یا مراتع اطراف مزارع خود اقدام و در صورت مشاهده جمعیت های ملخ مراتب را دراسرع وقت به نزدیک ترین مرکز جهاد کشاورزی اطلاع دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مبارزه با ملخ مراکشی در سطح 150 هکتار از مزارع مانه وسملقان در حال انجام است

مبارزه با ملخ مراکشی در سطح 150 هکتار از مزارع مانه وسملقان در حال انجام است