مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 خرداد 1402 ساعت 15:302023-05-23فرهنگي

نمایش «غریب» در فرهنگستان هنر/ لطیفی و عنقا قدردانی می شوند


فیلم سینمایی «غریب» هم زمان با سالروز فتح خرمشهر برای اصحاب فرهنگ و هنر در تالار ایرانِ فرهنگستان هنر به نمایش درمی آید.

- فیلم سینمایی غریب هم زمان با سالروز فتح خرمشهر برای اصحاب فرهنگ و هنر در تالار ایرانِ فرهنگستان هنر به نمایش درمی آید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگستان هنر، با همکاری مجموعه فرهنگی هنری آسمان و سازمان هنری رسانه ای اوج، فیلم سینمایی غریب ، به کارگردانی محمدحسین لطیفی و به نویسندگی و تهیه کنندگی حامد عنقا، برای اصحاب فرهنگ و هنر، در تالار ایرانِ فرهنگستان هنر، به صورت اختصاصی به نمایش درمی آید.

در این مراسم، ضمن نمایش این فیلم سینمایی، از محمدحسین لطیفی کارگردان و حامد عنقا نویسنده و تهیه کننده این اثر سینمایی، قدردانی می شود.

غریب فیلم سینمایی ایرانی محصول سال 1401 و درباره شهید محمد بروجردی است که نقش او را بابک حمیدیان ایفا کرده است.

این فیلم نخستین بار در چهل و یکمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر و سپس در هفدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت به اکران درآمد.

فیلم سینمایی غریب ، چهارشنبه 3 خرداد 1402، از ساعت 15 تا 17، در تالار ایرانِ فرهنگستان هنر، به نشانی خیابان ولیعصر، قبل از تقاطع خیابان طالقانی، پلاک 1552، به نمایش درمی آید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نمایش «غریب» در فرهنگستان هنر/ لطیفی و عنقا قدردانی می شوند

نمایش «غریب» در فرهنگستان هنر/ لطیفی و عنقا قدردانی می شوند