مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 خرداد 1402 ساعت 14:502023-05-23اجتماعي

خانواده جهاددانشگاهی کرمانشاه امروز زائر شدند!


حداقل 1400 کیلومتر با هم فاصله داریم، اما همین فاصله امروز به چند قدم هم نمی رسید! - ایسنا/کرمانشاه حداقل 1400 کیلومتر با هم فاصله داریم، اما همین فاصله امروز به چند قدم هم نمی رسید! از همان اول صبح منتظرشان بودیم.

یکی اسپند دود می کرد و دیگری گل ها را در سبد پرپر می کرد که هنگام ورود مقدمشان را گل باران کند و چند نفر دیگر هم به صف ایستاده و شاخه گل دست گرفته تا بدو ورود تقدیمشان کنند.

بالاخره آمدند، در همان نگاه اول هیبت چند مرد مشکی پوش نمایان شد، اما چشمِ تمام جمعیت به آن جعبه و پارچه سبزرنگ روی آن بود که با احترام هرچه تمام آن را حمل می کردند و سمت جمعیت می آمدند.

یکی آرام آرام اشک می ریخت، آن دیگری بلند بلند صلوات می فرستاد و یکی هم ماتِ پارچه سبزرنگ شده و زیرلب برای خودش نجوا می کرد.

پخش صلوات خاصه و بوی اسپند و عطر گلاب و دیدن پرچمِ سبزِ حرم، برای مدتی زمان و مکان را از یادمان برد و ما را در چشم برهم زدنی از حیاط دانشگاه جدا و به حیاط حرم و ایوان طلا و مقابل آن گنبد طلایی کشاند.

خدام که نزدیک تر می آمدند، هرکسی تلاش می کرد ولو به اندازه یک لمس کوتاه خود را به پرچم حرم رسانده و آن را زیارت کند.

پرچمی که عطر و بوی ولی نعمتِ ایران جانمان را داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خانواده جهاددانشگاهی کرمانشاه امروز زائر شدند!

خانواده جهاددانشگاهی کرمانشاه امروز زائر شدند!