مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 خرداد 1402 ساعت 13:352023-05-23سياسي

عدالت در بهره مندی از خدمات سلامت در برنامه هفتم لحاظ شود


در برنامه هفتم باید طوری سیاست گذاری شود که از اقتصاد دولتی به سمت اقتصاد خصوصی برویم که کم هزینه تر است و بهره وری بالایی دارد.

- نماینده مردم بجنورد در مجلس گفت: در برنامه هفتم باید طوری سیاست گذاری شود که از اقتصاد دولتی به سمت اقتصاد خصوصی برویم که کم هزینه تر است و بهره وری بالایی دارد.

سید محمد پاک مهر در گفتگو با خبرنگار مهر ، درباره الزاماتی که باید در برنامه هفتم توسعه مورد توجه باشد، اظهار داشت: ما در وهله اول باید بررسی کنیم که برنامه های قبلی توسعه کشور چه نقاط قوت و ضعفی داشتند.

بخش هایی از برنامه های 5 ساله توسعه که تحقق پیدا نکرده است، باید بررسی شده و دلایل عدم اجرای آن مشخص شود.

وی بیان کرد: باید مشخص شود که آیا زیرساخت لازم برای اجرای برخی از بخش های برنامه هفتم فراهم نبوده یا ضعف مدیریت و سیاستگذاری باعث عدم اجرای بخش هایی از برنامه های پنج ساله توسعه کشور شده است.

باید معلوم شود کدام دستگاه ها مقصر بودند که ما نتوانستیم به اهدافی که در برنامه های پنج ساله توسعه کشور داشتیم، برسیم.

برنامه های توسعه کمتر از 40 درصد اجرا شده است نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس باید برنامه هفتم توسعه را با نگاه به آینده و بر مبنای بررسی نقاط ضعف و قوت برنامه های قبلی توسعه کشور بررسی و تصویب کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عدالت در بهره مندی از خدمات سلامت در برنامه هفتم لحاظ شود

عدالت در بهره مندی از خدمات سلامت در برنامه هفتم لحاظ شود