مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 خرداد 1402 ساعت 13:152023-05-23اقتصادي

انجام روکش آسفالت جاده ایلام-مهران با 152 میلیارد تومان اعتبار


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام گفت: عملیات اجرایی روکش آسفالت مسیر ایلام - مهران با اعتبار 152 میلیارد تومان در دست اجرا است.

- سید زاهدین چشمه خاور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این پروژه با حجم عملیات خاکبرداری 163 هزار و 500 مترمکعب، 41 هزار تن آسفالت و 30 دستگاه احداث ابنیه فنی در مدت 18 ماه توسط شرکت پشیمن کوه ایلام اجرایی و تکمیل خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر روکش آسفالت راه های استان در مسیر ایلام - مهران و برعکس با اعتبار 152 میلیارد تومان در دست اجراست که پروژه سه راهی جندالله جزو همین پروژه است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام تاکید کرد: همچنین تعریض قبل و بعد پل صلواتی نیز با هزینه 40 میلیارد تومان در این مسیر در دست اقدام است.

چشمه خاور ادامه داد: هم اکنون عملیات نصب 20 هزار تابلو در مسیر ایلام - مهران در دست اجرا بوده که ظرف مدت یک هفته آینده به اتمام می رسد.

وی از اجرای قرارداد 20 میلیارد تومانی خط کشی راه های مواصلاتی استان خبر داد و گفت: تا قبل از ایام اربعین پیش رو در بخش های مختلف راهداری چون خط کشی، روکش آسفالت و نصب علایم در محورهای حمیل- ایلام- مهران و مسیر قلاجه - ایلام - مهران پروژه ها تکمیل و پایان خواهند یافت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انجام روکش آسفالت جاده ایلام-مهران با 152 میلیارد تومان اعتبار

انجام روکش آسفالت جاده ایلام-مهران با 152 میلیارد تومان اعتبار