مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 خرداد 1402 ساعت 13:052023-05-23سياسي

شیعه اثناعشری حرفی غیر از قرآن و اهلبیت ندارد


حجت الاسلام والمسلمین مهدی ایمانی پور رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جمعی از اعضای شورای علمی کتاب «معرفی اسلام شیعی به عرصه بین الملل در جهان معاصر»، - حجت الاسلام والمسلمین مهدی ایمانی پور رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جمعی از اعضای شورای علمی کتاب معرفی اسلام شیعی به عرصه بین الملل در جهان معاصر ، صبح امروز با حضور در بیت آیت الله العظمی جوادی آملی با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ،​​​​​​آیت الله جوادی آملی در این دیدار بیان کرد: خداوند در اولین آیاتی که بر پیامبر گرامی اسلامی نازل کرده است می فرماید: ﴿اقْرأْ و ربّک الْأکْرم﴾؛ در اولین آیات وقتی خود را می خواهد معرفی کند می گوید: من خدای اکرم هستم نه خدای اعلم یا افقه! شما وقتی ببینید در فلان مدرس، فقیه هست، می فهمید درس فقه می دهد، طبیب درس طب و مهندس درس هندسه می دهد، یعنی از وصف مدرس، مشخص می شود که درس چیست، خداوند در اولین آیات که خود را معرفی می کند می فرماید: من خدای اکرم هستم و شما هم در کلاس درس کرامت شرکت کنید و درس کرامت بخوانید.

وی ادامه داد: در آیات پایانی همین سوره علق نیز، با لحنی که متمم کرامت است می فرماید:﴿ألمۡ یعلم بأنّ ٱللّه یریٰ﴾؛ نمی فرماید گناه نکنید که از بهشت م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شیعه اثناعشری حرفی غیر از قرآن و اهلبیت ندارد

شیعه اثناعشری حرفی غیر از قرآن و اهلبیت ندارد