مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 خرداد 1402 ساعت 11:502023-05-23ورزشي

90 دقیقه تا به زیر کشیدن بایرن؛ زنبورها سعی می کنند آرام باشند=عکس


تیم بوروسیا دورتموند آلمان تنها یک پیروزی تا فتح بوندس لیگا فاصله دارد اما آنها قصد دارند آرامش خود را حفظ کنند.

- به گزارش خبرگزاری فارس، بروسیا دورتموند برای اولین بار در 11 سال گذشته، تنها یک پیروزی تا کسب مقام قهرمانی بوندس لیگا فاصله دارد اما آن ها می خواهند فعلاً بر فوران شادی خود سرپوش بگذارند تا با یک غافلگیری غیرمنتظره در هفته پایانی روبرو نشوند.

شکست شوکه کننده سه بر یک بایرن مونیخ مقابل لایپزیش در بازی عصر شنبه و پیروزی سه بر صفر روز یکشنبه دورتموند مقابل آگزبورگ، تیم دره رور آلمان را به صدر جدول بوندس لیگا برد و آن ها اکنون 2 امتیاز بیشتر از تیم شهر مونیخ امتیاز دارند.

سباستین کِل مدیر ورزشی باشگاه بروسیا دورتموند درباره سخت ترین جدال بر سر قهرمانی در آلمان می گوید: من واقعاً نمی خواهم باعث توقف فوران شادی شوم اما ما هنوز یک بازی تا رسیدن به قهرمانی فاصله داریم و نمی توانیم اجازه دهیم این احساس شادی، قهرمانی را از ما بگیرد.

در بازی های هفته پایانی، دورتموند در خانه به مصاف ماینتس می رود و بایرن مونیخ هم میهمان کلن خواهد بود.

  خبرگزاری رویترز نوشته کِل البته از این موضوع آگاه است که فتح بوندس لیگا با وجود فصل پر فراز و نشیب دورتموند، یک موفقیت غیر منتظره خواهد بود به ویژه آنکه آن ها از سباستین هالر مهاجم گلزن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

90 دقیقه تا به زیر کشیدن بایرن؛ زنبورها سعی می کنند آرام باشند=عکس

90 دقیقه تا به زیر کشیدن بایرن؛ زنبورها سعی می کنند آرام باشند=عکس