مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 خرداد 1402 ساعت 11:502023-05-22اقتصادي

آینده بچه های بدون خواهر و برادر/ظهور خانواده های 3 نفره در ایران


کاهش زاد و ولد، علاوه بر اینکه یک تهدید جمعیتی محسوب می شود؛ با آسیب های دیگری نیز همراه است که از آن جمله می توان به ظهور خانواده های سه نفره اشاره کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، بحران سالمندی در کشور با آسیب های فراوانی همراه است که شاید مهم ترین آسیب آن، توقف حرکت چرخ توسعه باشد.

زیرا، توسعه و پیشرفت هر جامعه ای نیازمند نیروی انسانی جوان است.

در همین حال، کاهش زاد و ولد؛ علاوه بر آسیب های اقتصادی، می تواند تبعات زیانباری در عرصه تحکیم خانواده به دنبال داشته باشد.

در واقع، ظهور خانواده های تک فرزندی که از آن می توان به عنوان خانواده های سه نفره نام برد؛ یکی از ترکش های کاهش زاد و ولد در کشور است.

وقتی، کمی دقیق تر به خانواده های سه نفره نگاه می کنیم؛ به حقایق تلخ و ناگواری پی می بریم.

حقایقی مثل بچه هایی که از داشتن عمو، دایی، خاله و عمه محروم خواهند شد و آنها را از صله رحم محروم خواهد کرد.

به گفته کارشناسان حوزه جمعیت، اگر قرار باشد روند زاد و ولد در کشور به همین روال پیش برود؛ در سال های نه چندان دور وارد سیاه چاله جمعیتی خواهیم شد که بیرون آمدن از آن، شاید غیر ممکن باشد.

بنابراین، در فرصت 7 ساله ای که پیش روی خود داریم، باید به سمت افزایش موالید و جوانی جمعیت حرکت کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آینده بچه های بدون خواهر و برادر/ظهور خانواده های 3 نفره در ایران

آینده بچه های بدون خواهر و برادر/ظهور خانواده های 3 نفره در ایران