مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 خرداد 1402 ساعت 10:402023-05-22سياسي

عمویی: قالیباف تنها گزینه فراکسیون اکثریت برای ریاست مجلس است


 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل عمویی، سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی، پس از نشست این فراکسیون برای انتخاب گزینه های هیات رییسه اجلاسیه چهارم مجلس شورای اسلامی، - سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت: قالیباف تنها گزینه فراکسیون برای ریاست مجلس در اجلاسیه چهارم است و هیچکدام از نمایندگان برای ریاست در فراکسیون ثبت نام نکرده اند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل عمویی، سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی، پس از نشست این فراکسیون برای انتخاب گزینه های هیات رییسه اجلاسیه چهارم مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: شب گذشته مهلت دو روزه ثبت نام نامزد های در فراکسیون اکثریت جهت معرفی به اجلاسیه چهارم پایان یافت و در این مرحله 7 نفر برای ناظری، 20 نفر برای دبیری و 3 نفر برای نایب رییسی، در فراکسیون ثبت نام کردند.

وی افزود: فراکسیون انقلاب اسلامی برای جایگاه ریاست مجلس در سال چهارم یک نفر نامزد دارد و آقای قالیباف تنها نامزد ریاست مجلس از فراکسیون انقلاب خواهد بود و رای گیری برای افراد منتخب فراکسیون برای هیات رییسه مجلس در اجلاسیه چهارم، فردا ظهر انجام خواهد شد.

عمویی تصریح کرد: فراکسیون اکثریت مجلس شورای اسلامی 6 نفر برای دبیری هیات رییسه، 3 نفر به عنوان ناظران و دو نفر به عنوان نواب ریی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عمویی: قالیباف تنها گزینه فراکسیون اکثریت برای ریاست مجلس است

عمویی: قالیباف تنها گزینه فراکسیون اکثریت برای ریاست مجلس است