مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 ساعت 20:452023-05-21سياسي

در موضوع حقابه هیرمند جدال غربگرایان و عقلگرایان افزایش یافته است


معاون رسانه ای نماینده ویژه ایران در امور افغانستان سخنان «تاریخ نگار ایرانی» را «نفاق افکنانه» خواند.

- معاون رسانه ای نماینده ویژه ایران در امور افغانستان سخنان تاریخ نگار ایرانی را نفاق افکنانه خواند.

به گزارش ایسنا، به دنبال تنش میان تهران و طالبان بر سر حقابه هیرمند و توییت حسین دهباشی، تاریخ نگار، مبنی بر اینکه حسن کاظمی قمی، نماینده ویژه ملا هبت الله در ایران و حافظ منافع طالبان است ، میثم مهدی پور، معاون رسانه ای نماینده ویژه ایران در امور افغانستان، در واکنشی توییتری نوشت که آمریکا با داشتن شما در ایران به نزدیک بودن بحران میان ایران ⁩ و افغانستان ⁩ امیدوار و خوشحال شد.

مهدی پور با بیان اینکه بعد 21 ماه جریان نفاق چهره برون داده است، بر این باور است که جدال غرب گرایان و عقل گرایان در ایران پس از اظهارات رییس جمهوری ایران در خصوص حقابه هیرمند افزایش یافته است.

او افزود، پس از روی کار آمدن طالبان در افغانستان همواره تنش محتوایی مبنی بر چرایی اتخاذ سیاست ایران نسبت به طالبان بحث برانگیز بوده و جریان های مخالف سیاست های اتخاذی که نزدیکی با تفکرات غربی دارند همواره با استناد به رفتار متحجرانه طالبان از گذشته هر گونه روابط با این گروه را موجب تقویت و مشروعیت شان تلقی نموده و برخورد سخت نظامی را تنها راه کار موجو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در موضوع حقابه هیرمند جدال غربگرایان و عقلگرایان افزایش یافته است

در موضوع حقابه هیرمند جدال غربگرایان و عقلگرایان افزایش یافته است