مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 ساعت 19:402023-05-21بين الملل

قدیروف: سرویس های اطلاعاتی غرب و اوکراین درصدد ترور من هستند


رییس جمهور منطقه خودمختار چچن امروز گفت که سرویس های اطلاعاتی غرب و اوکراین در حال آماده سازی حملات تروریستی علیه وی هستند.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، رمضان قدیروف رییس جمهور منطقه خودمختار چچن امروز یکشنبه در سخنانی از تدارک اقدامات تروریستی علیه خود توسط سرویس های اطلاعاتی غرب و اوکراین خبر داد.

رییس جمهور منطقه خودمختار چچن در این باره گفت: سرویس های اطلاعاتی غرب و اوکراین در حال آماده سازی حملات تروریستی علیه من هستند.

من از ویران کردن روسیه جلوگیری می کنم و در مقابل آنها هر کاری خواهند کرد تا از شر من خلاص شوند.

وی پیشتر نیز گفته بود که اگر دشمنان روسیه همانگونه که خودشان می گویند جامعه بین الملل باشند، این به معنای آن است که نزاع در اوکراین، جنگ جهانی سوم است.

قدیروف گفته بود: اگر کشورهای اروپایی شامل پیمان ناتو و دیگر کشورها را که در نزاع اوکراین مشارکت دارند جامعه بین الملل در نظر بگیریم می توانیم بگوییم که این جنگ، جنگ جهانی سوم است.

کشورهای بزرگی مثل چین، هند و پاکستان در درگیری های نظامی مشارکت نمی کنند.

اگر به اوضاع کشورهای اروپایی بنگریم می بینیم که با مشکلات و اعتراضات مواجه هستند و مردم آنها رهبران خود را طرد می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قدیروف: سرویس های اطلاعاتی غرب و اوکراین درصدد ترور من هستند

قدیروف: سرویس های اطلاعاتی غرب و اوکراین درصدد ترور من هستند