مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 ساعت 17:052023-05-21فرهنگي

«کتابگردی» کتاب ‎باز نیست! / نهادهای فرهنگی می خواستند «دوزیست» را به نام خود کنند + فیلم


به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو-سید رضا میرجعفری، نادر سهرابی مجری پرتلاش این روزهای حوزه کتاب با برنامه تخصصی کتابگردی از نمایشگاه سی و چهارم کتاب تهران سعی می کرد تا آخرین اخبار و اطلاعات حوزه کتاب، - کتابگردی کتاب ‎باز نیست! / نهادهای فرهنگی می خواستند دوزیست را به نام خود کنند + فیلم مجری برنامه کتابگردی با بیان اینکه کتابگردی سعی کرد تا یک تصویر واقعی از اهالی کتاب و مطالعه بدهد و نتیجه تلاشی متعهدانه و گروهی کتابخوان است گفت: دوزیست ایده نابی بود که خیلی از نهادهای فرهنگی که هیچ ایده خاصی در زمینه فرهنگ و سینما نداشتند تلاش می کردند تا آن را به نام خود تمام کنند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو-سید رضا میرجعفری، نادر سهرابی مجری پرتلاش این روزهای حوزه کتاب با برنامه تخصصی کتابگردی از نمایشگاه سی و چهارم کتاب تهران سعی می کرد تا آخرین اخبار و اطلاعات حوزه کتاب، نویسندگان، فعالین و افراد جدی این حوزه را هر شب از شبکه افق به مخاطبین برساند، وی که علاوه بر اجرا یک نویسنده و فعال فرهنگی هم محسوب می شود در نمایشگاه کتاب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو حاضر شد.

  کتاب ‎گردی نگاه نقادانه دارد سهرابی در ابتدا و در مورد برنامه کتابگردی توضیح داد: این برنامه پنجاه قسمت ده دقیقه ای با حضور در کتا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«کتابگردی» کتاب ‎باز نیست! / نهادهای فرهنگی می خواستند «دوزیست» را به نام خود کنند + فیلم

«کتابگردی» کتاب ‎باز نیست! / نهادهای فرهنگی می خواستند «دوزیست» را به نام خود کنند + فیلم