مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 ساعت 14:392023-05-21سياسي

دهستان کریان و تیاب بخش شدند


با پیگیری های استاندار هرمزگان و موافقت هیأت وزیران، دهستان های کریان و تیاب به بخش ارتقاء یافتند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میناب گفت : با موفقیت هییت وزیران ، دهستان تیاب و کریان به دو بخش تیاب و کریان ارتقاء یافت .

مجید سلحشور افزود: با تأسیس بخشداری در این دو منطقه قطعا شاهد تحول و پیشرفت خواهیم بود.

نماینده عالی دولت در شهرستان میناب افزود: ارتقای دهستان ها به بخش شاهد عمران و آبادانی در منطقه خواهیم بود و در این راستا بخشداران این مناطق پس از استقرار با برنامه ریزی برای اولویت بندی رفع مشکلات و معضلات و توانمندی ها گام بر دارند.

وی با اشاره به اینکه از ارتقای روستاها و دهستان ها حمایت می کنیم، افزود: از ارتقای سطح روستاها و دهستان ها به منظور توجه ویژه و افزایش اعتبارات حمایت می کنیم.

فرماندار ویژه میناب  یادآور شد : با تاسیس بخشداری درتیاب و کریان قطعا شاهد تحول و پیشرفت خواهیم بود و در این راستا بخشداران  پس از  استقرار با تلاش مضاعف در جهت رفع مشکلات و معضلات و توانمندی ها گام بردارند و شاهد تحول خوب در منطقه باشیم.

پایان پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دهستان کریان و تیاب بخش شدند

دهستان کریان و تیاب بخش شدند