مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 ساعت 13:052023-05-21اقتصادي

25 درصد واحدهای نهضت ملی مسکن استان بوشهر در دشتی اجرا می شود


25 درصد واحدهای مسکونی استان بوشهر در قالب طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان دشتی در دست اجرا است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی بحرانی صبح یکشنبه در جلسه تأمین مسکن شهرستان دشتی با بیان اینکه یکی از خدمات ارزشمند دولت در حوزه مسکن است، اظهار داشت: در حال حاضر شهرستان دشتی در حوزه مسکن در سطح استان بوشهر پیشرو است و هم اکنون در شهر خورموج این پروژه ها در پنج فاز در دست اجرا است.

فرماندار دشتی افزود: فاز اول با 84 واحد در سفر ریاست جمهور به شهرستان افتتاح شد، فاز دوم با 60 واحد و پیشرفت 60 درصدی، فاز سوم با 284 واحد و 30 درصد پیشرفت، فاز چهارم با 144 واحد و پیشرفت چهار درصدی و فاز پنجم با 176 واحد در مرحله آماده سازی زمین است.

فرماندار دشتی گفت: دستگاه های خدمات رسان از هم اکنون زیر ساخت های لازم برای اجرای پروژه های مسکن در شهرهای کاکی، بادوله و شنبه را فراهم کنند.

وی تصریح کرد: دستگاه های متولی در واگذاری اراضی به مردم در شهرهای کاکی، بادوله و شنبه تسریع کنند.

بحرانی ادامه داد: همچنین در سند دار کردن املاک جهت تسریع در اجرای طرح خود مالکی، اداره ثبت اسناد اهتمام ویژه نسبت به این موضوع داشته باشد.

وی از عملکرد بانک های عامل در پرداخت تسهیلات تقدیر کرد و گفت: با همکاری دستگاه های متولی بازارچه در مجتمع های مسکونی احداث می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

25 درصد واحدهای نهضت ملی مسکن استان بوشهر در دشتی اجرا می شود

25 درصد واحدهای نهضت ملی مسکن استان بوشهر در دشتی اجرا می شود