مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 ساعت 10:102023-05-21فرهنگي

مرور کابوس ها و خاطرات یک بازنده/ با «چخفته» قبل از مرگ را ببینید


اشکان پیر دل زنده کارگردان نمایش «چخفته» عنوان کرد در این اثر نمایشی شخصیت دایی وانیا وارد بسیاری از داستان های آنتون چخوف می شود و زندگی اش را یک دقیقه قبل از مرگ مرور می کند.

- اشکان پیر دل زنده کارگردان نمایش چخفته عنوان کرد در این اثر نمایشی شخصیت دایی وانیا وارد بسیاری از داستان های آنتون چخوف می شود و زندگی اش را یک دقیقه قبل از مرگ مرور می کند.

اشکان پیر دل زنده کارگردان نمایش چخفته که این روزها در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه است با ابراز خرسندی از استقبال مخاطبان از این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه نمایش با بازخوردها و استقبال خوبی روبرو شده و بر اساس آمار اعلام شده توسط سایت تیوال یکی از 5 اثر پرفروش تهران در اردیبهشت ماه بوده است.

در این نمایش شخصیت وانیای نمایشنامه دایی وانیا وارد حدوداً 25 داستان چخوف می شود و مخاطب حضور این کاراکتر را در آثاری چون مرغ دریایی ، عطسه و… شاهد خواهد بود.

وی ادامه داد: در واقع در نمایش چخفته یک دقیقه قبل از مرگ دایی وانیا را در طول 70 دقیقه به نمایش گذاشته می شود.

در این نمایش وانیا در شهری به نام ساخالین ساکن است؛ شهری که کسی نمی تواند از آن بیرون بیاید.

در واقع این شهر سمبل ذهن وانیا است و چون از بچه گی جرات و جسارت نداشته علاوه بر اینکه عشقش یلنا را از دست می دهد، شغلش را ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرور کابوس ها و خاطرات یک بازنده/ با «چخفته» قبل از مرگ را ببینید

مرور کابوس ها و خاطرات یک بازنده/ با «چخفته» قبل از مرگ را ببینید