مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 اردیبهشت 1402 ساعت 18:502023-05-20اقتصادي

فقط 13 درصد موتورسواران کشور بیمه نامه دارند


تنها 1.

5 میلیون یعنی 13 درصد موتورسواران دارای بیمه نامه هستند.

بر اساس قانون ارائه هر گونه خدمت به وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه ممنوع است و بر همین اساس شماره گذاری وسایل نقلیه کشاورزی نیز باید منوط به خرید بیمه نامه باشد.

- مدیر عامل صندوق تامین خسارت های بدنی کشور با اشاره به وجود بیش از11.

5 میلیون موتورسوار در کشور گفت: از این میان تنها 1.

5 میلیون یعنی 13 درصد موتورسواران دارای بیمه نامه هستند.

  به گزارش ایرنا؛ مهدی قمصریان روز شنبه در دیدار با سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان افزود: علاوه بر این تعداد، 3 میلیون خودروی سواری نیز در کشور فاقد بیمه نامه هستند.

  وی با بیان اینکه این صندوق برای جبران خسارات رانندگی در مواردی که تحت پوشش بیمه نیستند، ایجاد شده است، عنوان کرد: سال گذشته چهار هزار پرونده در استان گیلان در این خصوص تشکیل و تاکنون 350 میلیارد تومان خسارت مربوط به دیه در این استان پرداخت شده است.

  وی با تاکید بر اهمیت و ضرورت بیمه وسایل نقلیه افزود: بر اساس قانون ارائه هر گونه خدمت به وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه ممنوع است و بر همین اساس شماره گذاری وسایل نقلیه کشاورزی نیز باید منوط به خرید بیمه نامه باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فقط 13 درصد موتورسواران کشور بیمه نامه دارند

فقط 13 درصد موتورسواران کشور بیمه نامه دارند