مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 اردیبهشت 1402 ساعت 18:152023-05-20اجتماعي

اراک دومین شهر موفق کشور در تفکیک پسماند از مبدأ شد


رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک گفت: اراک دومین شهر موفق کشور در تفکیک پسماند از مبدأ شناخته شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، به نقل از روابط عمومی شهرداری، مهدی فدوی با بیان اینکه اراک دومین شهر موفق کشور در تفکیک پسماند از مبدأ شناخته شد، اظهار کرد: دلیل اصلی این مهم همکاری شهروندان اراکی در تفکیک از مبدأ پسماندهای خشک و حمایت آن ها از محیط زیست است.

وی افزود: سامانه هوشمند جمع آوری پسماندهای خشک شهری خردادماه سال گذشته فعالیت خود در شهر اراک را آغاز کرد و در این مدت تاکنون 820 تن پسماند خشک جمع آوری و به همین اندازه نیز از دفع پسماند و ایجاد آلودگی های زیست محیطی جلوگیری به عمل آمده است.

رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک ادامه داد: در حال حاضر میانگین جمع آوری پسماندهای خشک توسط اپلیکیشن با همراهی شهروندان حدود 20 تُن در هفته است و همین امر نشان دهنده شکستن رکوردهای تفکیک از مبدأ در شهر اراک و سپس در سطح کشور است.

فدوی گفت: 15 هزار و 290 خانواده اراکی با استقبال شهروندان از فعالیت سامانه جمع آوری و خرید پسماندهای خشک به جمع حامیان محیط زیست و تفکیک کنندگان پسماند خانگی پیوستند.

وی، تغییر در نرخ گذاری قیمت خرید پسماند خشک در اپلیکیشن اکو را دارای اولویت دانست و خاطرنشان کرد: بعد از یک سال فعالیت این اپلیکیش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اراک دومین شهر موفق کشور در تفکیک پسماند از مبدأ شد

اراک دومین شهر موفق کشور در تفکیک پسماند از مبدأ شد