مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 اردیبهشت 1402 ساعت 16:302023-05-20ورزشي

تکواندوکار دوپینگی: روحم هم خبر نداشت/رویای کودکی ام بر باد رفت


دانیال بزرگی به دلیل محرومیت، چهار سال از حضور در عرصه تکواندو محروم شد.

- جی پلاس و به نقل از ورزش سه؛ تکواندوکار تیم ملی که در آستانه اعزام به رقابت های قهرمانی جهان به دلیل ارتکاب به دوپینگ با محرومیت چهارساله مواجه شده است، می گوید هنوز در شوک به سر می برد و نمی داند چرا چنین اتفاقی برایش رخ داده است.

البته که در روزهای اخیر حتی مسئولین فدراسیون تکواندو نیز شائبه توطئه علیه تیم ملی و آلوده شدن غذای ملی پوشان در اردو را مطرح کرده اند، اما فعلا چیزی مشخص نیست.

در ادامه صحبت های دانیال بزرگی را در خصوص این اتفاق می خوانید: * آرزوهایم بر باد رفت دانیال بزرگی تکواندوکار بابلی درباره محرومیت چهارساله اش از تمامی میادین به دلیل ارتکاب به دوپینگ عنوان کرد: در شرایطی که با انگیزه زیاد برای اولین بار خودم را آماده حضور در رقابت های قهرمانی جهان می کردم با این اتفاق تلخ و ناگوار همه آرزوهای دوران کودکی ام از بین رفت و همه چیز را از دست دادم.

من و کلهر همیشه هم اتاقی بودیم و شرایط وزنی مان طوری بود که در هر مسابقه باید چهار یا پنج کیلو وزن کم می کردیم و داروی ممنوعه اکسی متولون اصلا به درد ما نمی خورد؛ چرا که این دارو باعث نگه داشتن وزن و جلوگیری از کاهش وزن می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکواندوکار دوپینگی: روحم هم خبر نداشت/رویای کودکی ام بر باد رفت

تکواندوکار دوپینگی: روحم هم خبر نداشت/رویای کودکی ام بر باد رفت