مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 اردیبهشت 1402 ساعت 15:302023-05-19سياسي

صاحبخانه ها هوای مستاجران را داشته باشند


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه به صاحبخانه ها توصیه کرد در تعیین نرخ اجاره بها برای مستاجران، رعایت انصاف را در نظر گرفته و هوای مستاجران داشته باشند.

- ایسنا/کرمانشاه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه به صاحبخانه ها توصیه کرد در تعیین نرخ اجاره بها برای مستاجران، رعایت انصاف را در نظر گرفته و هوای مستاجران داشته باشند.

آیت الله مصطفی علما، امروز(29 اردیبهشت) در خطبه های نماز جمعه با اشاره به در پیش بودن سالروز ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) اظهار کرد: این ایام فرصت خوبی برای معرفی حضرت معصومه(س) به دختران است و می توان از این فرصت برای الگوسازی از سیره زندگی ایشان برای جامعه استفاده کرد.

آیت الله علما اضافه کرد: دختران با الگوپذیری از چهره های موفقی همچون حضرت معصومه (س) می توانند سبک زندگی سالمی برای خود برگزینند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه اشاره ای هم به در پیش بودن سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر داشت و گفت: روحیه جهادی رزمندگان در دوران دفاع مقدس موجب آزاد سازی خرمشهر در مقابل دشمن متجاوز بعث و متحدانش شد و باید جامعه به خصوص جوانان را با روحیه جهادی رزمندگان دوران دفاع مقدس آشنا کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صاحبخانه ها هوای مستاجران را داشته باشند

صاحبخانه ها هوای مستاجران را داشته باشند