مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 اردیبهشت 1402 ساعت 16:052023-05-18سياسي

عضو مجمع تشخیص: 19.7 میلیون ایرانی از امکانات اولیه زندگی محروم هستند


19 میلیون و 700 هزار نفر از جمعیت در سراسر ایران از امکانات اولیه زندگی مانند مسکن، اشتغال، تحصیلات تا 12 سال، سلامت، خوراک و پوشاک محروم هستند.

- آقامحمدی: 19 میلیون و 700 هزار نفر از جمعیت در سراسر ایران از امکانات اولیه زندگی مانند مسکن، اشتغال، تحصیلات تا 12 سال، سلامت، خوراک و پوشاک محروم هستند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بر اساس برآوردهای صورت گرفته در حال حاضر 19 میلیون ایرانی از امکانات اولیه زندگی محروم هستند.

به گزارش مهر، علی آقا محمدی صبح پنجشنبه در پنجمین اجلاس رؤسای کمیسیون های شهرسازی و معماری کلانشهرها و مراکز استان ها و اولین اجلاس مشترک با معاونین شهرسازی و معماری در اصفهان اظهار داشت: اینکه برای اصفهان شعار شهر زندگی در نظر گرفته اید یک وظیفه است، ما برای زندگی آمده ایم.

 وی با بیان اینکه فعالان حوزه معماری نیز در نوع خود ایثارگر هستند، افزود: این افراد ذره ذره جان و زمان خود را می گذارند تا اثری را خلق کنند که این خود نوعی ایثار است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه خیلی نیازی نیست شهر اسلامی را تعریف کنیم، افزود: باید توجه داشت که ما تاریخ عمیق داشتیم و باید آن را حفظ کنیم، دین اسلام عالم فیلسوف و شهرساز را تربیت کرد که نمونه آن کمتر در دیگر ادیان دیده می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عضو مجمع تشخیص: 19.7 میلیون ایرانی از امکانات اولیه زندگی محروم هستند

عضو مجمع تشخیص: 19.7 میلیون ایرانی از امکانات اولیه زندگی محروم هستند