مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 اردیبهشت 1402 ساعت 12:202023-05-18اجتماعي

منطقه شکارممنوع تالاب صالحیه کانون اصلی تولید گرد و غبار در البرز


مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز گفت: منطقه شکارممنوع تالاب صالحیه به عنوان کانون اصلی تولید گرد و غبار در این استان به شمار می رود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مجید درگی ظهر پنجشنبه در دومین جلسه کارگروه مدیریت گرد و غبار استان البرز که در شهرستان نظرآباد برگزار شد، بر انجام کامل مصوبات کارگروه تاکید و اظهار کرد: تغییرات آب و هوای در چند سال اخیر موجب شده است که کانون های گرد و غبار فعال شده و مشکلات عدیده ای به وجود آورد.

وی بیان کرد: منطقه شکار ممنوع تالاب صالحیه و الله آباد در قزوین با وسعت حدود 60 هزار هکتار یکی از کانون های مستعد منطقه به عنوان کانون گرد و غبار است که می تواند اثرات جبران ناپذیری به استان های همجوار وارد بکند و برای کنترل این کانون باید تمام دستگاه ها وارد میدان بشوند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز کاهش نزولات آسمانی، چرای بی رویه دام های سنگین از جمله شتر و تحقق نیافتن کامل تخصیص حق آبه را باعث از بین رفتن پوشش گیاهی و گسترش کانون های گرد و غبار در تالاب صالحیه دانست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

منطقه شکارممنوع تالاب صالحیه کانون اصلی تولید گرد و غبار در البرز

منطقه شکارممنوع تالاب صالحیه کانون اصلی تولید گرد و غبار در البرز