مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 اردیبهشت 1402 ساعت 09:352023-05-18سياسي

تولید مسکن برای مددجویان در اولویت پیگیری ها باشد


مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: تولید مسکن مددجویان کمیته امداد در فصل کاری امسال باید در اولویت پیگیری مدیران شهرستانی قرار گیرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا حسین نژاد شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای مدیران کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: فرصت پالایش پرونده های مددجویان و اعلام نیازمندی آنها باید در مهلت تعیین شده، انجام شود تا ما بتوانیم از فرصت ملی برای خرید نیازمندی مددجویان نظیر یخچال، کولر و سایر وسایل مورد نیاز استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: در شهرستان ها با استفاده از ظرفیت مددکاران باید امر پالایش پرونده ها و ثبت نیاز مددجویان به دقت انجام شود تا ما بتوانیم از طریق مساعدت های ملی به تناسب نیاز مددجویان تهیه امکانات و اقلام مورد نیاز را انجام دهیم.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: اصلی ترین تاکید ما در سال جاری پیگیری ساخت و تکمیل واحدهای مسکونی مددجویان است که با قول مساعد رییس کمیته امداد قرار است مددجویان روستایی فاقد مسکن در سال های پیش رو به صورت صد درصد صاحب مسکن شوند.

حسین نژاد از عقد تفاهم نامه با سپاه، بنیاد علوی و بنیاد مسکن در این حوزه خبر داد و افزود: ما حق نداریم کار را در این مقطع حساس به حال خود رها کنیم و یا با تأخیر و تعلل فرصت فصل کاری را از دست بدهیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید مسکن برای مددجویان در اولویت پیگیری ها باشد

تولید مسکن برای مددجویان در اولویت پیگیری ها باشد