مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 اردیبهشت 1402 ساعت 07:552023-05-18بين الملل

آمادگی اتحادیه عرب برای میانجی گری در جنگ اوکراین


اتحادیه عرب نیز آمادگی خود برای میانجی گری در مناقشه اوکراین را اعلام کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از اسپوتنیک، اتحادیه عرب بر آمادگی خود برای میانجیگری در حل و فصل جنگ در اوکراین تاکید کرد.

فواد حسین ، وزیر امور خارجه عراق در این ارتباط به اسپوتنیک گفت که گروه تماس اتحادیه کشورهای عربی (LAS) آماده ارائه خدمات میانجیگری برای کمک به حل و فصل وضعیت اوکراین در صورت درخواست طرفین مناقشه است.

گروه تماس اتحادیه عرب که در مارس 2022 تأسیس شد، شامل وزرای خارجه مصر، الجزایر، عراق، اردن، امارات، عربستان سعودی، سودان و همچنین دبیرکل سازمان منطقه ای است.

به گفته این وزیر عراقی، اعضای گروه تماس سال گذشته از مسکو و کیف بازدید کردند.

او گفت که ایده میانجیگری اتحادیه عرب در حل بحران اوکراین موضوع جدیدی نیست و پیشتر هم مطرح شده بود.

فواد حسین پیش از اجلاس سران سازمان اتحادیه عرب در پاسخ به این سوال که آیا پیشنهاد اتحادیه عرب درباره جنگ اوکراین شامل آتش بس است، گفت: ما معتقدیم که هر دو طرف باید به آتش بس دست یابند و اگر درخواستی از سوی هر یک از طرفین وجود داشته باشد، آماده کمک به این موضوع هستیم.

او گفت که درگیری اوکراین بر وضعیت صنعت برق جهانی و بخش مواد غذایی تأثیر گذاشته است و بنابراین این وظیفه ماست که تلاش کنیم طرف ها به آتش بس برسند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمادگی اتحادیه عرب برای میانجی گری در جنگ اوکراین

آمادگی اتحادیه عرب برای میانجی گری در جنگ اوکراین