مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 ساعت 20:152023-05-17اقتصادي

همه کشورهای منطقه از کریدور شمال- جنوب منتفع می شوند


معاون اول رییس جمهور امضای توافق نامه اجرای پروژه کریدور شمال- جنوب را گامی مهم در روابط ایران و روسیه توصیف کرد و گفت: همه کشورهای منطقه از کریدور شمال- جنوب منتفع می شوند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد مخبر عصر امروز (چهارشنبه) در دیدار الکساندر نواک معاون نخست وزیر روسیه با تاکید بر اینکه بخش خصوصی دو کشور باید بیش از پیش وارد عرصه تعاملات اقتصادی فیمابین شوند، تصریح کرد: باید تلاش کنیم با پیشتازی بخش خصوصی دو کشور تمامی ظرفیت های موجود را به خدمت بگیریم.

معاون اول رییس جمهور تسریع در حذف دلار از مناسبات ارزی را مورد تاکید قرار داد و افزود: حذف دلار از تبادلات مالی تهران و مسکو از اهمیت فراوانی برای سرعت دادن به روند همکاریهای اقتصادی برخوردار است.

ضرورت توجه به توسعه همکاری ها در حوزه های مرتبط با نفت، حمل و نقل و خودروسازی از دیگر موضوعات مورد تاکید معاون اول رییس جمهور در این دیدار بود.

الکساندر نواک معاون نخست وزیر روسیه نیز در این دیدار با قدردانی از معاون اول رییس جمهور بخاطر اهتمام ویژه نسبت به پروژه کریدور شمال- جنوب، گفت: این کریدور یک مسیر سوق الجیشی برای ایران و روسیه و تمام کشورهای منطقه ایجاد خواهد کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همه کشورهای منطقه از کریدور شمال- جنوب منتفع می شوند

همه کشورهای منطقه از کریدور شمال- جنوب منتفع می شوند