مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1402 ساعت 10:552023-05-17اقتصادي

ترابری پنج هزار مسافر در مسیرهای بین المللی در بنادر هرمزگان


مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان گفت: بیش از پنج هزار و 500 مسافر از ابتدای سال جاری تا کنون در مسیرهای بین اللملی در بنادر غرب استان هرمزگان جابه جا شدند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، مرتضی سالاری اظهار کرد: از ابتدای فروردین ماه سال جاری تاکنون، پنج هزار و 557 نفر مسافر از بندرلنگه به مقصد بنادر کشور امارات متحده عربی و بالعکس جابه جا شده اند که در همسنجی با مدت مشابه سال قبل 31 درصد افزایش به ثبت رسیده است.

وی ادامه داد: با توجه به استقبال هموطنان از سفرهای دریایی، رفت وآمد در بندرلنگه به امارات متحده عربی در حال انجام است.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان، ساعت شروع پذیرش مسافر از این پایانه را 05:30 بامداد و زمان بسته شدن کانتر 08:30 و ساعت حرکت کشتی را نیز 10:00 صبح اعلام کرد.

سالاری با اشاره به گنجایش 235 نفری مسافر در یکی از شناورهای شناورهای مسافری شرکت کشتیرانی افزود: هر مسافر طی سفر به مقصد امارات می تواند تا چهل کیلو بار را به صورت رایگان جابه جا کند.

وی از مسافران خواست قبل از سفر با ارسال عدد 1 و 2 به سامانه پیامکی 50004001983692 از باز بودن مسیرهای دریایی و فعالیت بنادر مسافری اطلاع پیدا کنند.

گفتنی است؛ طول سفر دریایی از بندر لنگه به بندر دبی امارات 4 ساعت است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترابری پنج هزار مسافر در مسیرهای بین المللی در بنادر هرمزگان

ترابری پنج هزار مسافر در مسیرهای بین المللی در بنادر هرمزگان