مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اردیبهشت 1402 ساعت 18:102023-05-15سياسي

تخصیص410 میلیارد ریال اعتبار برای طرح های آبرسانی خدابنده


مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: برای اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان خدابنده 530 میلیارد ریال اعتبار مورد تصویب قرار گرفته که از این میزان 410 میلیارد ریال تخصیص یافته است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، مسائل و مشکلات حوزه آبرسانی شهرستان خدابنده در نشستی با حضور سید البرز حسینی نماینده مردم شهرستان خدابنده در مجلس شورای اسلامی، علیرضا جزء قاسمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان و جواد تاراسی فرماندار خدابنده مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه علیرضا جزء قاسمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان اظهار داشت: برای اجرای طرح های آبرسانی در شهرستان خدابنده 530 میلیارد ریال اعتبار مورد تصویب قرار گرفته که از این میزان  410 میلیارد ریال تخصیص یافته است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان افزود: افزون بر این 80 میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات شهرهای دارای تنش آبی برای شهرهای قیدار، گرماب، سهرورد و کرسف در شهرستان خدابنده تصویب شده بود که 100 درصد این اعتبارات تخصیص یافته است که تحقق اعتبارات آبرسانی در این شهرستان را به 77 درصد رسانده است.

وی افزود: در راستای اجرای طرح تامین اضطراری آب آشامیدنی شهر قیدار دو حلقه چاه حفاری شده و پنج کیلومتر خط انتقال به همراه یک باب مخزن 5 هزار متر مکعبی نیز احداث خواهد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تخصیص410 میلیارد ریال اعتبار برای طرح های آبرسانی خدابنده

تخصیص410 میلیارد ریال اعتبار برای طرح های آبرسانی خدابنده