مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اردیبهشت 1402 ساعت 14:552023-05-15سياسي

هوشمندی سامانه مدیریت زمین و حذف امضاهای طلایی زمین خواری


معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی گفت: هدف سامانه مدیریت زمین انجام امور به شکل هوشمند بدون دخالت فرد است تا امضاهای طلایی و رانت های موجود در حوزه زمین خواری حذف شود.

- به گزارش، سامانه ای برای حفاظت و پایش اراضی ملی و کشاورزی با عنوان مدیریت زمین راه اندازی شده است.

در این پنجره واحد تمام نهادهای متولی موظف هستند اطلاعات اراضی را در سامانه بارگذاری کنند.

امروز نشست خبری در حوزه اقدامات انجام شده در سازمان منابع طبیعی برگزار شد که محمدعلی میررجبی، معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در این باره گفت: در راستای وظایف خود با سطوح مختلف سازمان های متولی مکاتبه انجام شده است.

منشور پروژه تدوین و در اختیار کارگروه فراقوه ای مقابله با زمین خواری قرار گرفت.

وی از سایر اقدامات انجام شده از سوی سازمان منابع طبیعی به عنوان راهبر اجرایی این طرح افزود: آموزش و پشتیبانی از 1200 کاربر تخصصی در بستر پیام رسان داخلی با همکاری سازمان فناوری اطلاعات ایران انجام شد.

همچنین در این راستا 6 هزار کاربر مردمی مورد آموزش قرار گرفتند.

وی ادامه داد: راهبری شناسایی، توزیع و پیگیری بیش از 600 پرونده زمین خواری تحت سامانه پایش اراضی انجام شد که 118 پرونده در حوزه اراضی منابع طبیعی بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هوشمندی سامانه مدیریت زمین و حذف امضاهای طلایی زمین خواری

هوشمندی سامانه مدیریت زمین و حذف امضاهای طلایی زمین خواری