مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اردیبهشت 1402 ساعت 14:452023-05-15سياسي

حاشیه نگاری از مراسم رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «خاتون و قوماندان»/ فاطمیون، وارث مکتب گمنامی اند


ابوحامد در نبردهای مختلفی شرکت کرد؛ از افغانستان تا سوریه، وسعت جغرافیایی ابوحامد چندین هزار کیلومتر است و ملت اسلام باید قدردان این قوماندان باشند.

- به گزارش خبرنگار فارس از مشهد، چیزی به شروع مراسم رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب خاتون و قوماندان نمانده.

با عجله وارد سالن هنری فرهنگی صبا می شوم.

تمام صندلی های سالن پر شده از خانواده های شهدای فاطمیون و تعداد میهمانان شرکت کننده در مراسم آن قدر زیاد است که مسئولان مراسم، میهمانان را به طبقه بالای سالن هدایت می کنند.

بیشتر خانواده ها با عکس شهیدشان آمده اند.

ایران و افغانستان، برادران تنی  با پخش سرود ملی کشور در آغاز مراسم، همه حاضران سالن که از مهاجران کشور افغانستانند یکباره از جا برمی خیزند و سرود جمهوری اسلامی ایران را زیر لب زمزمه می کنند و من هم ناخودآگاه یاد گفته های مقام معظم رهبری می افتم که فرمودند ملت افغانستان، همخون و برادر تنی ماست.

دو ملت مسلمان ایران و افغانستان در جغرافیا، مذهب، سنن، زبان و فرهنگ مشترکات زیادی دارند.

در جست و جوی مادر ام البنین.

 با پایان سرود ملی کشورمان، خانواده های شهدای فاطمیون صلوات بلندی می فرستند و با گفتن و عجل فرجهم در جایشان می نشینند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حاشیه نگاری از مراسم رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «خاتون و قوماندان»/ فاطمیون، وارث مکتب گمنامی اند

حاشیه نگاری از مراسم رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «خاتون و قوماندان»/ فاطمیون، وارث مکتب گمنامی اند