مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اردیبهشت 1402 ساعت 14:402023-05-15بين الملل

از جولانی تروریست تا جولانی خوشتیپ؛ تروریست های سوریه برای نجاتشان هرکاری می کنند


تروریست های هیئه تحریر الشام (جبهه النصره سابق) تلاش دارند با ایجاد تغییراتی ظاهری، موقعیت خود را در سوریه تثبیت کنند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری در سوریه می گویند که ابو محمد الجولانی سرکرده گروهک هیئه تحریرالشام (جبهه النصره سابق) که بر بخش هایی از استان ادلب و حلب سوریه تسلط دارد، تلاش دارد تا این گروهک را از لیست تروریستی آمریکا خارج کرده و موقعیت این گروهک را در سوریه تثبیت کند.

این تحول در شرایطی است که بخش قابل توجهی از بحران سوریه پایان یافته است، دمشق به اتحادیه عرب بازگشته و کشورهای عربی پس از 12 سال به دنبال بهبود روابط با سوریه هستند، ترکیه نیز با چرخشی قابل توجه، با واسطه قرار دادن روسیه تلاش دارد یخ روابط با دمشق را آب کند.

در این میان تروریست های اجاره ای وابسته به ترکیه درمانده و خشمگین هستند و علیه عادی سازی روابط آنکارا و دمشق هر از گاهی دست به تظاهرات می زنند.

در این میان گروهک هیئه تحریرالشام (جبهه النصره سابق) که بخش هایی از استان ادلب و حلب را همچنان در اشغال خود دارد، تلاش می کند در شرایط به وجود آمده، راه نجاتی برای خود یافته و با جلب نظر آمریکا، شاید بتواند موقعیت فعلی خود را تثبیت کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از جولانی تروریست تا جولانی خوشتیپ؛ تروریست های سوریه برای نجاتشان هرکاری می کنند

از جولانی تروریست تا جولانی خوشتیپ؛ تروریست های سوریه برای نجاتشان هرکاری می کنند