مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 ساعت 21:502023-05-14اجتماعي

ساخت 88 کلاس درس جدید تا پایان مهرماه امسال در اهواز


در مجموع 46 پروژه با 96 کلاس درس در اهواز در دست اجرا است و پیش بینی شده از این تعداد، 13 مدرسه با 88 کلاس درس تا مهرماه به بهره برداری برسد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، مسعود حمیدی نژاد عصر امروز یکشنبه در گفت وگویی رسانه ای بیان کرد: توسعه کمی - کیفی شاخص فضای آموزشی یکی از اولویت های راهبردی مجموعه تعلیم و تربیت خوزستان است و در این راستا در سال گذشته بالغ بر 12 فضای آموزشی جدید در قالب 98 کلاس درس در کلان شهر اهواز ساخته شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به احداث پروژه های فضای آموزشی اهواز اضافه کرد: در مجموع 46 پروژه با 96 کلاس درس در اهواز در دست اجرا است و پیش بینی می شود از این تعداد، 13 مدرسه با 88 کلاس درس تا مهرماه به بهره برداری برسد.

حمیدی نژاد گفت: مشارکت خیران مدرسه ساز همواره به عنوان یک راهبرد در حوزه نوسازی فضاهای آموزشی دنبال می شود و بر این اساس خوزستان تاکنون توانسته است جز 2 استان برتر کشور در شاخص جذب مشارکت خیرین مدرسه ساز قرار گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان خبر داد: در این راستا مدرسه 9 کلاسه کودکان استثنایی اهواز در زمینی به مساحت 2 هزار و 900 متر مربع و زیربنای 900 مترمربع با صرف اعتباری بالغ بر 6 میلیارد تومان ساخته شده که سهم خیر 500 میلیون تومان بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساخت 88 کلاس درس جدید تا پایان مهرماه امسال در اهواز

ساخت 88 کلاس درس جدید تا پایان مهرماه امسال در اهواز