مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 ساعت 19:302023-05-14اجتماعي

همراهی مدیریت البرز برای افزایش خدمات به دانش آموزان و فرهنگیان


مدیریت استان با آموزش و پرورش به منظور افزایش خدمات به دانش آموزان و فرهنگیان همراه است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، مجتبی عبدالهی عصر چهارشنبه در دیدار با معاون برنامه ریزی و توسعه صندوق ذخیره فرهنگیان کشور و مدیرکل آموزش و پرورش البرز اظهار کرد: این استان آماده همکاری با صندوق ذخیره فرهنگیان است تا ظرفیت های موجود در استان در راستای خدمت به فرهنگیان این قشر تلاشگر و تأثیر گذار در جامعه به کار گرفته شود.

وی افزود: از نحوه تشکیل و فعالیت کاری صندوق فرهنگیان مطلع هستم اما این صندوق برای خدمت به قشر فرهنگی باید برنامه محور حرکت کند.

استاندار البرز با اشاره به اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان از اندوخته خود معلمان شکل گرفته است، یادآور شد: در بحث سرمایه گذاری این صندوق در استان البرز باید بر اساس کتابچه اقتصادی و لیست سرمایه گذاری در استان اقدام کرد.

وی خاطرنشان کرد: در مورد وضعیت کارخانه قند کرج هم نیاز به بازدید و برگزاری جلسه مشترک تیم استانداری، آموزش و پرورش و صندوق ذخیره فرهنگیان دارد.

عبدالهی ادامه داد: صندوق ذخیره فرهنگیان زمینه های همکاری در استان البرز را معرفی کند تا از سوی تیم کارشناسی و مشاور مورد بررسی قرار گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همراهی مدیریت البرز برای افزایش خدمات به دانش آموزان و فرهنگیان

همراهی مدیریت البرز برای افزایش خدمات به دانش آموزان و فرهنگیان