مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 ساعت 18:452023-05-14فرهنگي

فضای بلیغات کشور در دهه 50 سیر می کند


مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فضای تبلیغات ما در فضای دهه 50 سیر می کند، گفت:  اکنون که در عصر هوش مصنوعی و انقلاب فرهنگی و تکنولوژی های برتر سیر می کنیم، - نباید در این فضا باقی بمانیم.

عباس محمدیان صبح دوشنبه در گردهمایی و هم اندیشی اهالی چاپ و تبلیغات استان بوشهر که به مناسبت 25 اردیبهشت؛ روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی در بوشهر برگزار شد، اظهار کرد: پیشینه این استان در تاریخ صنعت چاپ کشور زبانزد است.

استانی که قبل از تاریخ دوران معاصر، در صنعت چاپ پیشرو بوده و در دوران بعد از انقلاب هم این پیشینه کهن تقویت شده است ولی اکنون نیازمند جهش تحولی در صنعت چاپ این استان هستیم.

همه غم و هم ما اکنون باید این باشد که دوباره این صنعت در استان بوشهر به دوران اوجش برگردد.

به گفته وی، در دوره ای وضعیت چاپ در حوزه خلیج فارس به گونه ای بود که همه ی کشورهای این حوزه کارهای چاپی خود را در بوشهر انجام می دادند و امروز با مجهز شدن به تکنولوژی روز این صنعت دوباره باید به آن دوره باشکوه برگردیم.

محمدیان با اشاره به کمبودها و مشکلات حوزه چاپ در استان بوشهر، تاکید کرد: با هم اندیشی و هم گرایی مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد، ان شاءالله برطرف خواهیم کرد تا بتوانیم شاهد تحول در صنعت چاپ در دولت سیزدهم باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فضای بلیغات کشور در دهه 50 سیر می کند

فضای بلیغات کشور در دهه 50 سیر می کند