مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 ساعت 10:502023-05-14سياسي

تایلندی ها به پای صندوق های رای رفتند


مردم تایلند امروز (یکشنبه) با امید به برکناری حاکمان نظامی که حدود یک دهه بر این کشور حکومت داشته اند، به پای صندوق های رای رفتند.

- مردم تایلند امروز (یکشنبه) با امید به برکناری حاکمان نظامی که حدود یک دهه بر این کشور حکومت داشته اند، به پای صندوق های رای رفتند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه گاردین، انتخابات در تایلند در حالی برگزار می شود که تحلیلگران می گویند: یک سیستم انتخاباتی معیوب بدان معناست که شکل دولت جدید کاملا غیر قابل پیش بینی است و مشخص نیست که آیا نامزدهای حامی دموکراسی می توانند حاکمان نظامی را برکنار کنند یا خیر.

پرایوث چان-اوچا، فرمانده سابق ارتش که در جریان یک کودتا در راس قدرت قرار گرفت، از سال 2014 میلادی به عنوان نخست وزیر تایلند زمام امور را در دست داشته است.

وی که یک سلطنت طلب و محافظه کار سرسخت محسوب می شود، کمپین انتخاباتی ناسیونالیست قوی به راه انداخت و هشدار داد که وعده احزاب اپوزیسیون در رابطه با اصلاحات منجر به آشوب و ناآرامی خواهد شد.

با این حال، نظرسنجی ها حاکی از آن هستند که بسیاری از رای دهندگان خواستار تغییر هستند.

طبق انتظار تحلیلگران، حزب فیو تای مرتبط با تاکسین شیناواترا، نخست وزیر سابق در تبعید تایلند کرسی های بیشتری را در پارلمان به دست خواهد آورد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تایلندی ها به پای صندوق های رای رفتند

تایلندی ها به پای صندوق های رای رفتند