مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 ساعت 10:202023-05-14سياسي

محرومیت مانع رسیدن به هدف نیست/ لزوم توجه به کار جمعی


یاسوج_ پدر پیوند کبد ایران گفت: محرومیت مانع رسیدن به هدف نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر ، پرفسور سید علی ملک حسینی پدر پیوند کبد ایران در جمع دانش آموزان عشایری کهگیلویه و بویراحمد افزود: در زندگی باید با مطالعه و هدف دار باشید و چراغ راهی برای طی کردن مسیر داشته باشید.

وی ابراز داشت: باید ببینید که هدف خلقت انسان چه بوده است و چه الگویی را در زندگی دنبال و نگاه خود را در چه افقی تعریف می کنید؟.

ملک حسینی تصریح کرد: بیمارستانی که الان شما از آن بازدید کردید نه معجزه است و نه چیزی است که غیر قابل انجام باشد، ولی به چند کار نیاز دارد که اولین آن سعی، تلاش و کوشش است.

وی با اشاره به کتاب آسمانی مسلمانان اضافه کرد: شما می دانید که در قرآن هست که می فرماید لَیسَ لِلإِنسانِ إِلّا ما سَعیٰ که اگر تلاش کنید به نتیجه می رسید و مهم هدف گذاری است و سفره خداوند برای همه بندگان باز است و کاری به مکان ندارد.

پروفسور ملک حسینی بیان کرد: انسان برای اینکه در تلاش و کوشش خود موفق باشد، نیاز به دو ویژگی دارد و اول اینکه باید خیلی پرکار باشد و دوم اینکه بی نهایت کم توقع باشد.

وی با بیان شرط پرکار بودن، گفت: اگر شما به کشورهایی مثل ژاپن سفر کنید می بینید که جامعه آنجا خیلی اهل کار هستند و به همین دلیل است که پیشرفت بیشتری داشته اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محرومیت مانع رسیدن به هدف نیست/ لزوم توجه به کار جمعی

محرومیت مانع رسیدن به هدف نیست/ لزوم توجه به کار جمعی