مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 ساعت 10:002023-05-14اقتصادي

آغاز برداشت انبه نارس از 2800 هکتار باغ های هرمزگان


مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از آغاز برداشت انبه نارس از 2800 هکتار باغ های هرمزگان خبرداد.

- ایسنا/هرمزگان مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از آغاز برداشت انبه نارس از 2800 هکتار باغ های هرمزگان خبرداد.

محمد رضا شیخ زاده صبح امروز (24 اردیبهشت ماه) پیش بینی کرد امسال 29 هزار تن محصول انبه برداشت شود.

وی با بیان اینکه برداشت انبه نارس تا نیمه خرداد ادامه دارد، خاطرنشان کرد: 60 درصد انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت می شود که در صنایع ترشی و شوری استفاده می شود.

مدیر امورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد: مهمترین ارقام انبه در استان آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است که در شهرستان های میناب، رودان و بندرعباس تولید می شود.

وی با اشاره به اینکه هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد، تصریح کرد: هفت واحد صنایع تبدیلیِ تولید ترشی و شوری، با ظرفیت 9 هزار تن در استان فعال است.

شیخ زاده با اشاره به اینکه در هر واحد 10 نوع ترشی انبه تولید می شود که علاوه بر مصرف داخل، به کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر می شود، عنوان کرد: انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین های آ، بی و سی، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتیین ها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است و به سلطان میوه ها شهرت دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز برداشت انبه نارس از 2800 هکتار باغ های هرمزگان

آغاز برداشت انبه نارس از 2800 هکتار باغ های هرمزگان