مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 ساعت 09:552023-05-14فناوري

اتصال 12 روستای جدید در هرمزگان به شبکه ملی اطلاعات


12 روستای جدید در استان هرمزگان به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پر سرعت متصل شدند.

- ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: 12 روستای جدید در استان هرمزگان به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پر سرعت متصل شدند.

مهدی دوستی صبح امروز (24 اردیبهشت ماه) از اتصال 12 روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات خبر داد و افزود: دولت سیزدهم از بدو آغاز به فعالیت زحمات زیادی برای پوشش سراسری اینترنت داشته است و طرح های این مهم در حال اجرا است.

وی با اشاره به اهمیت لزوم دسترسی روستاهای استان به شبکه ملی اطلاعات، اظهار کرد: طی بهره برداری از آخرین پروژه های زیرساختی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، 12 روستای جدید در استان هرمزگان به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پر سرعت متصل شدند.

استاندار هرمزگان تصریح کرد: در شهرستان بندرعباس، روستاهای هماگ پایین، چاکرتو، گردنه پشتکوه، چهل گزی، اوین علیا، اوین سفلی، مهدی آباد و پتکنان بالا به این شبکه متصل شده اند.

دوستی بیان کرد: روستای دهخدا در شهرستان قشم، روستای خرالی بالا در شهرستان حاجی آباد، روستای پرکان گیشو و روستای کیشو در شهرستان بندرخمیر نیز دیگر روستاهایی هستند که به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

وی در پایان اضافه کرد: اتصال دیگر روستاهای بدون اینترنت استان به شبکه ملی اطلاعات نیز در دستورکار است که به محض تکمیل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اتصال 12 روستای جدید در هرمزگان به شبکه ملی اطلاعات

اتصال 12 روستای جدید در هرمزگان به شبکه ملی اطلاعات