مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402 ساعت 07:302023-05-14اقتصادي

گامی کوتاه تا آغاز عملیات بهسازی و نوسازی معابر و مبلمان شهری


رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: طرح بهسازی معابر و مبلمان شهری چابهار تأمین مالی شده و به زودی آغاز می شود.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: طرح بهسازی معابر و مبلمان شهری چابهار تأمین مالی شده و به زودی آغاز می شود.

امیر مقدم در گفت وگو با ایسنا- با اشاره به تأمین منابع مالی موردنیاز طرح بهسازی و نوسازی معابر شهری اظهار کرد: این طرح باهدف توسعه فضای شهری و ارتقا خدمات به شهروندان به زودی عملیاتی می شود.

وی ادامه داد: در این پروژه بخش عمده ای از معابر، کانال های جمع آوری آب های سطحی و مبلمان شهری در محدوده های تعیین شده، بازسازی و نوسازی می شود تا شهر برای ورود به فصول پاییز و زمستان که احتمال بارندگی بیشتر است، آمادگی داشته باشد.

به گفته مقدم، پس از تصویب طرح الحاق و توسعه محدوده منطقه آزاد چابهار، سازمان در تلاش است تا مطالبات مردم شهر و روستاهای ملحق شده به این منطقه در حوزه های عمرانی، بهداشتی، آموزشی، تفریحی، ورزشی، خدماتی و رفاهی را تأمین کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از تصویب بودجه ای بالغ بر 160 میلیارد تومان برای طرح مذکور در راستای تأمین مطالبات به حق مردم، خبر داد و گفت: در این طرح، ساماندهی معابر شهرک دی، در اولویت اجرایی قرار د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گامی کوتاه تا آغاز عملیات بهسازی و نوسازی معابر و مبلمان شهری

گامی کوتاه تا آغاز عملیات بهسازی و نوسازی معابر و مبلمان شهری