مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اردیبهشت 1402 ساعت 23:502023-05-13اجتماعي

توسعه نیروگاه های خورشیدی در خراسان شمالی پتانسیل بالقوه برای تولید درآمد


توسعه نیروگاه های خورشیدی در خراسان شمالی پتانسیلی بالقوه برای تولید درآمد مردم است.

- ایسنا/خراسان شمالی مدیرعامل صندوق ملی محیط زیست گفت: توسعه نیروگاه های خورشیدی در خراسان شمالی پتانسیلی بالقوه برای تولید درآمد مردم است.

دکتر سجاد انجم شعاع در دیدار با استاندار خراسان شمالی اظهار کرد: از سال 93 صندوق ملی محیط زیست کشور تاسیس شده که بر اساس قانون بالادستی در مسیر توانمندسازی بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان در حوزه محیط زیست حرکت می کند.

وی افزود: این صندوق یک نهاد عمومی غیردولتی است که در راستای حفظ محیط زیست به 3 روش ارائه تسهیلات کم بهره، مشارکت با صنایع و سرمایه گذاری مستقیم در صنایع در راستای حفظ محیط زیست و توسعه صنعت کشور و کاهش بیکاری با صنایع موجود در کشور و سازمان حفاظت محیط زیست همکاری می کند.

وی خاطرنشان کرد: 6 پروژه مصوب با 170 میلیارد ریال اعتبار تسهیلات پرداخت شده در خراسان شمالی انجام گرفته است.

دکتر انجم شعاع به اهمیت حوزه تنوع زیستی و طبیعی خراسان شمالی اشاره کرد و گفت: توسعه نیروگاه های خورشیدی که در خراسان شمالی این پتانسیل بالقوه وجود دارد، می تواند منبع درآمد خوبی برای مردم و هم در راستای حفظ محیط زیست قلمداد شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توسعه نیروگاه های خورشیدی در خراسان شمالی پتانسیل بالقوه برای تولید درآمد

توسعه نیروگاه های خورشیدی در خراسان شمالی پتانسیل بالقوه برای تولید درآمد