مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اردیبهشت 1402 ساعت 07:252023-05-13بين الملل

درگیری در سودان 200 هزار نفر را آواره کرده است


کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد جمعه شب گفت که درگیری ها در سودان موجب آوارگی 200 هزار تن از این کشور شده است.

- به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، اولگا سارادو سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در یک نشست خبری در ژنو سوییس گفت: با ادامه خشونت برای چهارمین هفته متوالی در سودان، روزانه شمار بیشتری از مردم برای پناه به جای امن از مرز سودان خارج می شوند.

سارادو اضافه کرد: علاوه بر آواره شدن هزاران سودانی به خارج، شمار زیادی نیز در داخل کشور خانه و کاشانه خود را ترک کردند، همچنین بسیاری از مردم نیز در خانه های خود حبس شده اند و نمی توانند نیازهای اولیه خود را تامین کنند.

وی تاکید کرد: تأمین بشردوستانه این وضعیت اضطراری در سودان دشوار و پرهزینه است.

منابع خبری پنجشنبه شب گزارش دادند، مذاکرات صلح سودان در عربستان سعودی با امضای بیانیه ای بین ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع این کشور به نتیجه رسید.

در بیانیه جده که به امضای ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع رسیده، آمده است: دو طرف توافق کردند که منافع مردم سودان برای آنها در اولویت است و از هرگونه حمله ای که به غیرنظامیان آسیب برساند، خودداری می کنند.

این بیانیه می افزاید: ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع باید تمام اقدامات احتیاطی را برای جلوگیری از آسیب غی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درگیری در سودان 200 هزار نفر را آواره کرده است

درگیری در سودان 200 هزار نفر را آواره کرده است