مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 اردیبهشت 1402 ساعت 21:152023-05-12حوادث

تشکیل 125 پرونده احتکار در گلستان


رییس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی گلستان گفت: در حوزه احتکار طی سال گذشته 125 پرونده در گلستان تشکیل شد که ارزش مجموع پرونده ها دو هزار و 640 میلیارد ریال بوده است.

- سرهنگ عباسعلی پهلوانی نسب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته در خصوص زمین خواری در گلستان 60 پرونده به مساحت بیش از 105 هکتار تشکیل که ارزش این اراضی بیش از هشت هزار و 880 میلیارد ریال بوده است.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی گلستان ادامه داد: در حوزه احتکار هم سال گذشته 125 پرونده تشکیل شد که ارزش مجموع پرونده ها دو هزار و 640 میلیارد ریال بود.

پهلوانی نسب ادامه داد: سال گذشته در مجموع، 221 پرونده مرتبط با جرایم اقتصادی 12 هزار میلیارد ریال در گلستان تشکیل و 251 نفر در این راستا دستگیر شدند.

وی در خصوص پرونده های تشکیل شده امسال هم گفت: کشف دو زمین خواری در گنبدکاووس به میزان 280 هزار مترمربع و به ارزش 250 میلیارد ریال، کشف برنج احتکار شده در دو مرحله در گرگان به میزان 131 تن به ارزش 97 میلیارد ریال، کشف چهار هزار و 500 کیلوگرم برنج، سه هزار و 950 کیلوگرم کود شیمیایی، 60 تن سبوس به ارزش مجموع 6 میلیارد و 100 میلیون ریال در گرگان از مهمترین کشفیات فروردین ماه امسال بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل 125 پرونده احتکار در گلستان

تشکیل 125 پرونده احتکار در گلستان