مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 اردیبهشت 1402 ساعت 14:202023-05-12سياسي

هلال احمر اصفهان رتبه اول مراکز توانبخشی کشور را به خوداختصاص داد


مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: در معاونت بهداشت و درمان و توانبخشی این جمعیت فعالیت های مربوط به دارو و خدمات به معلولین و جانبازان انجام می شود و لازم به ذکر است که مراکز توانبخشی اصفهان در کشور رتبه اول را دارد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمدنوید متقی، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته اصفهان به مناسبت هفته گرامیداشت هلال احمر و با اشاره به صد و یکمین سالگرد تأسیس جمعیت هلال احمر اظهار داشت:  ساختار جمعیت هلال احمر شامل 5 محور عملیاتی در حوزه های مختلف است؛ محور اول شامل مجموعه و سازمان امداد و نجات می شود که در زمان حوادث و بلایای طبیعی و غیرطبیعی در ساختارهای عملیاتی، لجستیکی، پشتیبانی عملیاتی و مرکز کنترل عملیات فعالیت ویژه ای را انجام می دهد.

وی افزود: در استان اصفهان بیشترین عملیات به خصوص در ایام نوروز متعلق به تیم امداد و نجات است که همیشه در حالت آماده باش بودند و خدمات را بدون هیچ چشم داشتی ارائه می کنند و همچنین امداد رسانی در جاده ها، کوهستان، سیلاب، کویر و سواحل اصفهان بر عهده معاونت امداد و نجات می باشد که در این راستا باید فعالیت های خود را به روز کنند تا با سرعت و دقت بهتر و بیشتر به مردم خدمت رسانی شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هلال احمر اصفهان رتبه اول مراکز توانبخشی کشور را به خوداختصاص داد

هلال احمر اصفهان رتبه اول مراکز توانبخشی کشور را به خوداختصاص داد